STALBORN OÜ on asutatud 2021. aastal. Ettevõte tegutseb sektoris hotellid, restoranid, catering, põhitegevusala on restoranid jm toitlustuskohad.
Ettevõtte juht on Nijazi Gadžijev. Omanik on Nijazi Gadžijev.
STALBORN OÜ teenis 2023 aastal 749 732 eurose müügitulu juures 122 242 eurot ärikasumit.
Seisuga 18.06.2025 on ettevõttel 177 eurone maksuvõlg. Maksudeklaratsioonid on korrektselt esitatud.
Ettevõtte eravõlgade olemasolu, krediidihinnangut ja seda, kas arved tasutakse tähtaegselt, saad kontrollida Infopangast.
Nimi | Rollid |
---|---|
Nijazi Gadžijev (60) |
STALBORN OÜ ja tema konkurentide tegevuse ning käekäigu kohta saab lugeda Toitlustusasutused konkurentsiraportist. Vaata raportit Infopangast
2023 | 2022 | 2021 | |
---|---|---|---|
Müügitulu | 749 732 € | 654 999 € | 0 € |
Ärikasum | 122 242 € | 137 106 € | 0 € |
Töötajad | 11 | 9 | 0 |
Varad | 386 713 € | 166 948 € | 2 500 € |
Kokku omakapital | 261 848 € | 139 606 € | 2 500 € |
Ärirentaablus % | 16 | 21 | |
Tööjõukulud | 157 819 € | 92 502 € | 0 € |
Keskmine kuutöötasu | 894 € | 640 € | |
Käibevara | 58 696 € | 68 148 € | 2 500 € |
Põhivara | 328 017 € | 98 800 € | 0 € |
Kohustused | 124 865 € | 27 342 € | 0 € |
Kasum enne tulumaksustamist | 122 242 € | 137 106 € | 0 € |
Tegevusala | EMTAK kood | Müügitulu € | Müügitulu % | Peamine tegevusala |
---|---|---|---|---|
Restoranid jm toitlustuskohad | 56101 | 749 732 | 100 | Jah |
Ettevõtte krediidihinnangut ja seda kuidas nad arveid maksavad vaata Infopangast
Nõude liik | Võlgnevus | Maksegraafik | Vaidlustatud |
---|---|---|---|
Määramata | 177 € | 0 € | 0 € |
Kokku | 177 € | 0 € | 0 € |
Kuupäev | Teine osapool | Summa | Liigitus |
---|---|---|---|
15.04.2025 | EESTI TÖÖTUKASSA AVOIG | 450 eurot | MUUD TOETUSED Töötute sotsiaalne kaitse |
14.03.2025 | EESTI TÖÖTUKASSA AVOIG | 450 eurot | MUUD TOETUSED Töötute sotsiaalne kaitse |
18.02.2025 | EESTI TÖÖTUKASSA AVOIG | 436 eurot | MUUD TOETUSED Töötute sotsiaalne kaitse |
14.01.2025 | EESTI TÖÖTUKASSA AVOIG | 434 eurot | MUUD TOETUSED Töötute sotsiaalne kaitse |