GASTRO KITCHEN OÜ on asutatud 2021. aastal. Ettevõte tegutseb sektoris hotellid, restoranid, catering, põhitegevusala on restoranitegevus.
Ettevõtte juhid on Siim Rehepapp ja Tiit Rehepapp. Omanike hulgas on Siim Rehepapp, Tiit Rehepapp.
GASTRO KITCHEN OÜ teenis 2024 aastal 34 984 eurose müügitulu juures 19 564 eurot ärikasumit.
Seisuga 18.09.2025 ettevõttel maksuvõlg puudub. Maksudeklaratsioonid on korrektselt esitatud.
Ettevõtte eravõlgade olemasolu, krediidihinnangut ja seda, kas arved tasutakse tähtaegselt, saad kontrollida Infopangast.
Nimi | Rollid |
---|---|
Siim Rehepapp (44) | |
Tiit Rehepapp (70) |
2024 | 2023 | 2022 | 2021 | |
---|---|---|---|---|
Müügitulu | 34 984 | 32 484 | 90 315 | 0 |
Ärikasum | 19 564 | 106 | 48 | 0 |
Töötajad | 0 | 1 | 2 | 0 |
Varad | 21 251 | 1 654 | 2 500 | 0 |
Kokku omakapital | 21 218 | 1 654 | 2 500 | 0 |
Ärirentaablus % | 56 | 0 | 0 | |
Tööjõukulud | 0 | 934 | 12 000 | 0 |
Keskmine kuutöötasu | 58 | 374 | ||
Põhivara | 0 | 2 500 | 0 | |
Kohustused | 33 | 0 | ||
Kasum enne tulumaksustamist | 19 564 | 106 | 48 | 0 |
Tegevusala | EMTAK kood | Müügitulu € | Müügitulu % | Peamine tegevusala |
---|---|---|---|---|
Restoranitegevus | 5611 | 34 984 | 100 | Jah |
Ettevõtte krediidihinnangut ja seda kuidas nad arveid maksavad vaata Infopangast
Kuupäev | Teine osapool | Summa | Liigitus |
---|---|---|---|
21.12.2022 | PÕHJA-EESTI ÜHISTRANSPORDIKESKUS MTÜ | 135 eurot | TÖÖJÕUKULUD Ühistranspordi korraldus |
13.01.2022 | TALLINNA HUVIKESKUS KULLO KOVAS | 195 eurot | MAJANDAMISKULUD Noorte huviharidus ja huvitegevus |
21.12.2021 | TALLINNA HUVIKESKUS KULLO KOVAS | 1 305 eurot | MAJANDAMISKULUD Noorte huviharidus ja huvitegevus |